Vigtig information omkring COVID-19

Kære forældre på Holmegaardskolen

Regeringen har på pressemødet i dag meddelt, at lukning af alle dagtilbud og skoler forlænges til og med 13. april 2020.

Alle forældre som har mulighed for det, bedes derfor fortsat holde børnene hjemme fra skole og dagtilbud frem til og med 13. april 2020.

De forældre der, jf. statsministerens udmelding den 11. marts og 23. marts 2020., ikke har mulighed for at holde børnene hjemme, kan benytte nødpasning.

Dette gælder for børn i alderen 0-10 år og kun som en absolut nødløsning. Forældre der er nødsaget til at benytte sig af nødpasning bedes kontakte Holmegaardskolen på telefonnummer 5588 8600.

Undervisningen for skolebørn er fortsat ikke suspenderet og fortsætter i uge 14 som i uge 12 og 13 indtil påskeferiens start den 6. april 2020. Der gives ikke erstatningsundervisning efterfølgende. Har I spørgsmål vedr. undervisningen kan I kontakte skolens lærere eller afdelingslederne via Aula. Skolen kan også kontakte på telefon 5588 8600.

I bedes holde jer orienteret via AULA, Nembørn eller E-Boks. Der kan i denne periode være en overinformation, men vi beder om, at al information læses grundigt igennem. Spørgsmål rettes til den enkelte daginstitution eller skole, hvor der vil være en leder til stede. Holmegaardskolen kan kontaktes på telefon 5588 8600, via Aula eller på mail: Holmegaardskolen@naestved.dk.

Vi er klar over, at forlængelsen af denne ekstraordinære situation medfører gener ift. den hverdag, som børnene er vant til, men vi håber på jeres fortsatte forståelse og opbakning, så alle kommer bedst muligt igennem denne tid.

Jørgen Wilms